×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gevulde zoete aardappel

3x  gevulde zoete aardappel op een rijtje. Zoals jullie weten; wij krijgen niet genoeg van zoete aardappel! Deze keer drie gepófte zoete aardappelen, gevuld met de lekkerste ingrediënten. Denk aan een Mexicaanse variant met smeuïge homemade guacamole of eentje met pulled chicken. Loopt het water jou ook al in de mond?

Nog meer zoete aardappel? Dan is 10x gezond diner met zoete aardappel ook iets voor jou!

1. Gepofte zoete aardappel met pulled chicken

Een knaller om mee te beginnen: deze gepofte zoete aardappel met pulled chicken komt vast en zeker in je favorietenlijstje te staan. Met heerlijke ingrediënten als peterselie, Griekse yoghurt en natuurlijk de pulled chicken, is het niet moeilijk om te genieten van deze maaltijd.

2. Mexicaanse gepofte zoete aardappel

Oei! Deze twist op de normale gepofte zoete aardappel is om te smullen. Met heerlijke homemade guacamole en een vulling van mais, gehakt en paprika. Stel je voor dat dit vanavond bij jou op tafel staat.. Kan dus gewoon hè! 🙂

mexicaanse-gepofte-zoete-aardappel-chickslovefood

3. Gepofte zoete aardappel met burrata

Deze keer vullen we de zoete aardappel met rucola, uitgebakken parmaham, burrata en balsamico-azijn. Een zalige combi als je het ons vraagt.

Dit recept is geschreven op 24-10-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member