×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gevuld Turks brood

Oeh, ook zin in een gevuld Turks brood? Heerlijk comfortfood voor een snelle hap! Ideaal als je weinig tijd hebt maar toch iets warms wil eten. Of als je gewoon iets (vullends) wil serveren voor bij de borrel. Je neemt een brood en dat prop je vol met van alles wat je lekker vindt, zo simpel is ‘t eigenlijk. Hier 3x gevuld Turks brood, die vast en zeker in de smaak gaan vallen!

1. Gevuld Turks brood met kip

Wij vullen ‘m deze keer met onder meer kipfilet, paprika, witte kool en ijsbergsla. Vervolgens bak je hem af. Natuurlijk gaat over een gevuld Turks brood ook een sausje! Wij gaan deze keer voor een lekkere – tikje pittige – Japanse mayo en chilisaus, mmm! Genieten maar!

2. Turks brood met broccoli

Mmmm, wat een lekker comfort food is dit. En je hebt het zo gemaakt: brood uithollen, de ingrediënten erin en afbaken in de oven! Een heerlijke snelle maaltijd die stiekem nog best wat groenten bevat. Enne, je kunt voor dit recept zowel een vers als een afbakbrood gebruiken.

3. Gevuld Turks brood met artisjok

Mmmm, wat een lekker comfort food is dit. We proppen ‘m weer vol met alles wat we lekker vinden. Deze keer is dat artisjok, cherrytomaat, olijf en meer! Bak hem even af en smullen maar! Een ideale maaltijd is dit voor als je echt even weinig tijd hebt, maar toch iets lekker warms wilt eten.

Ben je graag binnen 20 minuten klaar met je avondmaaltijd? Dan is dit boek echt iets voor jou.  Als je juist hapjes voor bij de borrel zoekt, dan is dit een onmisbaar lijstje. Je vindt er de best bekeken borrelhapjes ooit.

Wil je het Turks brood liefst ook zelf maken? Kan hoor! Hier vind je het recept. Ga je voor een Turks ontbijt of Turkse lunch? Heb je çilbir dan al eens geprobeerd? De Turkse manier om zachte eieren als ontbijt of lunch klaar te maken. Ook lekker met Turks brood!

Dit recept is geschreven op 20-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member