×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gevuld Turks brood

Bijna weekend! Wat is er dan handiger dan een gevuld Turks brood? Heerlijk comfortfood voor een snelle hap. Ideaal als je weinig tijd hebt maar toch iets warms wil eten. Of als je gewoon iets (vullends) wil serveren voor bij de borrel. Je neemt een Turks brood en dat prop je vol met van alles wat je lekker vindt. Wij vullen het brood deze keer met onder meer kipfilet, paprika, witte kool en ijsbergsla. Vervolgens bak je hem af. Natuurlijk gaat over een gevuld Turks brood ook een sausje! Wij gaan deze keer voor een lekkere – tikje pittige – Japanse mayo en chilisaus, mmm! Genieten maar!

Ben je graag binnen 20 minuten klaar met je avondmaaltijd? Dan is dit boek echt iets voor jou.  Als je juist hapjes voor bij de borrel zoekt, dan is dit een onmisbaar lijstje. Je vindt er de best bekeken borrelhapjes ooit. 

Wil je het Turks brood liefst ook zelf maken? Kan hoor! Hier vind je het recept. Vervolgens kun je daar natuurlijk ook gevuld Turks brood van maken! Ga je voor een Turks ontbijt of Turkse lunch? Heb je çilbir dan al eens geprobeerd? De Turkse manier om zachte eieren als ontbijt of lunch klaar te maken. Ook lekker met Turks brood!

 

 

Dit recept komt uit LEARNING BY DOING

Learning by doing is de complete, persoonlijke lifestylegids van Eloise van Oranje met persoonlijke verhalen, leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten.

Nu van €19,99 voor €15,00

Je bestelt ‘m hier.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member