×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x recepten met courgetti

Soms heb je zin in al het heerlijke van pasta, maar dan zonder de koolhydraten. Enter courgetti, oftewel spaghetti van courgette. Van deze 10x recepten met courgetti blíjf je eten. En het mooie is: dat kan dan ook, zonder knagend schuldgevoel.

Toch liever the real deal? Vooruit, 10 x gezondere pasta’s maken kan ook.

1. Green goddess courgetti

Green goddess courgetti

Comfort food, maar dan skinny. Dit recept voor green goddess (ja, dat is een ding: groene saus) courgetti met 6 ingrediënten heeft écht het beste van twee werelden.

2. Courgetti met knoflookgarnalen

Bij recepten met courgetti mag een lekkere Skinny Six niet ontbreken. Staat deze vanavond bij jou op tafel?

3. Griekse courgetti

We houden van courgetti en zijn dol op de Griekse keuken. Je voelt ‘m al aankomen, hè? Tel die twee bij elkaar op en je krijgt deze heerlijke Griekse courgetti met feta, spinazie en zwarte olijven.

4. Gezonde courgetti met romige kip

Gezonde courgetti met romige kip met 6 ingrediënten

Koolhydraatarm, lekker én supermakkelijk. We love it! Reden genoeg om deze gezonde courgetti met romige kip met 6 ingrediënten eens te proberen, toch?

5. Courgetti puttanesca

Deze courgetti puttanesca is een lichte en gezonde vervanger voor een groot bord pasta.

6. Courgetti met spicy feta en kip

Sla die traditionele pasta bolognese eens over en ga vanavond voor deze courgetti met spicy feta en kip. Met slechts 6 ingrediënten en in 15 minuten staat er namelijk al een heerlijke en originele maaltijd voor je klaar.

7. Courgetti met gamba’s

Met courgetti kun je alle kanten op. Voeg er bijvoorbeeld eens gamba’s, tomatensaus en feta aan toe voor een heerlijke, verantwoorde maaltijd.

8. Vegan courgetti met spinaziepesto

OMG, toen dit recept klaar was, op een kookdag van ons samen, vielen we aan en aten we het bord leeg alsof we twee dagen niet hadden gegeten. Kortom: deze vegan courgetti met spinaziepesto is LEKKER!

9. Courgetti carbonara

Een klassieker uit Italië, maar dan met courgetti in plaats van pasta. Dus yup, een koolhydraatarme carbonara. Smullen!

10. One pot courgetti

One pot courgetti

One pot-gerechten worden gemaakt in (de naam zegt ’t al) één pan. Supermakkelijk dus en je hebt weinig afwas. Deze one pot courgetti staat binnen 30 minuten op tafel.

Dit recept is geschreven op 13-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member