×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Vegan courgetti met spinaziepesto – 6 ingrediënten

Gesponsord – OMG, toen dit recept klaar was, op een kookdag van ons samen, vielen we aan en aten we het bord leeg alsof we twee dagen niet hadden gegeten. Kortom: deze vegan courgetti met spinaziepesto is LEKKER!

Wat ‘t zo lekker maakt? De hartige smaak van de zongedroogde tomaatjes, in combi met de heerlijke crunch van noten en de zoutige smaak van Tafelgoud, zónder dat het gerecht veel zout bevat.

Tafelgoud is een kruidenmix van Verstegen die je perfect als vervanger van gewoon zout kunt gebruiken. ’t Is een heel lekkere, zoutige combi van specerijen, kruiden, groenten, miso én daarnaast een snufje zeezout. En precies die hartige, zoutige smaak is perfect in dit vegan courgetti-recept dat in 10 minuten op tafel staat.

Naast Tafelgoud is er trouwens ook fijngemalen Keukengoud, dat gebruik je meer om te koken en bakken, terwijl je met de Tafelgoud molen zelf de grofheid kunt bepalen voor een nóg intensere geur en smaak.

Heb jij inmiddels ook Tafelgoud (en/of Keukengoud) in huis? Dan hebben we hier nog wat inspiratie voor je in de vorm van lekkere borrelsnacks. Oeh, en vergeet deze lekkere snack niet, of deze hapjes. Ja, allemaal met minder zout en méér smaak dus!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member