×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x makkelijke Sinterklaas recepten

Wiehoe, het onbeperkt zoet bakken met pepernoten, speculaaskruiden en mandarijntjes mag écht beginnen, jongens! Of hartige recepten Sint style, mag ook :). Heb jij al wat gemaakt?

hartigebanketletter33-738x492

Of je nou zin hebt om komend weekend lekkere Sintdingen te maken voor jezelf en je kids, of dat je je nu vast wilt voorbereiden voor pakjesavond door de meest makkelijke Sinterklaas recepten te verzamelen… Dit lijstje is sowieso handig! …Graag gedaan!

1. Gezonde Sintmuffins
Halloooo lekkere, zoete muffins van haver! Te leuk toch ook, met zo’n appelmijtertje erop! Een schot in de roos voor kleine kids. En nog gezond ook, dus. HIER het recept!

2. De filozak van Sinterklaas
Ah, cute toch, de zak van Sinterklaas in mini vorm. En veel lekkerder dan de echte zak van jute, denk ik zo. Deze schatjes van filodeeg zijn gevuld met appel en rozijntjes. Lekker! Klik HIER voor het recept.

3. Pietjes van olijf en komkommer
Ook lekker: een hartig hapje tussendoor op pakjesavond. Zoals schattige zwarte Pietjes van komkommer, olijf, tomaat en rucola. Even naar onderen scrollen als je HIER klikt, je vindt het recept halverwege het artikel.

4. Rocky road brownies met kruidnoten en taaitaai
En na die gezonde Pietjes knal ik er meteen ff iets in uit de andere kant van het food spectrum :), helloooo megalekkere ongezonde Sinner Sunday met kruidnoten en taaitaai. Come to mommy, ik eet jullie allemaal op! Kijk HIER even hoe je deze makkelijke Sinner maakt.

5. Hartige kip-kerrie banketletter
Een banketletter, maar dan anders. Deze is namelijk hartig, gevuld met kip en kerrie. Origineel hè! Lekker, zo’n warm happie. Klik HIER om ‘m te maken.

6. Pizza mijtertjes
Pizza, pizza, whoooo, pizza! Mét een geel kruis erop! Jaja, hier nóg een hartig recept: deze Italiaanse pizzaatjes vallen in de smaak bij de Spaanse goedheiligman. Leuk idee om te maken op pakjesavond, of gewoon binnenkort een keertje, om in de Sint-sferen te komen. Klik HIER voor het recept.

7. Speculaas milkshake met kokosslagroom
Naast hapjes is het natuurlijk óók leuk om de meest heerlijke Sintdrankjes te maken. Deze milkshake ziet er zó lekker uit. En ik kan je vertellen, zo smaakt -ie ook. Maken? Klik HIER.

8. Mini cheesecake met kruidnotenbodem
Weer van die schatjes, deze kleine cheesecakejes in Sintsferen. Want jawel, de bodem is gemaakt van kruidnootjes. Lekker met mandarijn, wat natuurlijk ook helemaal Sint-proof is. Ga jij ze maken? HIER het recept!

9. Baked oats met speculaaskruiden
Ontbijten met een Sint recept? Ja hoor! Dit ontbijtje met gebakken haver (jawel, da’s heerlijk) bevat lekker veel speculaaskruiden, waardoor je helemaal in de pakjsavond-stemming komt. Klik HIER voor het recept. Smakelijk!

10. Spelt speculaasjes
Zelf speculaasjes bakken is totaal niet moeilijk. Al helemaal niet als je zo’n leuke bakvorm hebt. Lekker en best verantwoord, met spelt en honing. Mmmm. Klik HIER voor het recept.

Zo, dat waren tien toppertjes van makkelijke Sinterklaas recepten op deze site. En weet je, er zijn er nóg meer. Als je HIER klikt, vind je ze allemaal op een rij.

makkelijkesinterklaasrecepten

Dit recept is geschreven op 17-11-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member