×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Hartige banketletter van wraps

Gesponsord – Yes, het is bijna pakjesavond! Enne, natuurlijk geniet je dan van de kruidnoten, schuimpjes en chocoladeletters. Maar eerlijk is eerlijk: wij worden ook wel héél blij van een hartig hapje op tafel. En natuurlijk kun je een hartige bladerdeegletter maken, maar dit jaar hebben we een gerecht bedacht dat nog véél makkelijker te maken is: de hartige banketletter van wraps!

Dus dit is jouw nieuwe, ideale pakjesavondrecept: een hartige banketletter maar dan van tortilla’s gemaakt! Zo easy, je maakt wraps zoals je dat gewend bent, door Santa Maria Tortilla’s Original Large (die zijn zó lekker zacht) te vullen met een lekker romig gehakt-groentemengsel, en deze wraps rol je op en snijd je vervolgens in stukjes, in kleine rolletjes dus. Vervolgens leg je deze rolletjes aan elkaar op de ovenplaat in een grote ’S’-vorm en strooi je er geraspte kaas over. Even in de oven… klaar is je ideale pakjesavond hapje!

Enne weet je, deze hartige banketletter kun je zelfs als diner eten, waarom niet? Voedzaam en hartstikke lekker, vooral doordat we de Santa Maria Fajita seasoning mix no salt or sugar als smaakmaker gebruiken. Is één letter niet genoeg als avondmaal omdat je met z’n vieren gaat smullen? Simpel, dan maak je er gewoon twee en gebruik je dus 8 tortilla’s!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member