Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Turkse pizzawraps

Wraps zijn veelzijdig, supersnel én easy om te maken, that’s why we love them! In het recept van vandaag gebruiken we ze om een Turkse pizzawraps te maken. Je weet wel, een variant op Turkse pizza, die heerlijke snack die je weleens haalde na een avondje stappen (toen dat nog kon, that is...). We vullen de wrap met gehakt, ijsbergsla en homemade knoflooksaus. Wil je iets meer groenten op je Turkse pizza, dan kun je natuurlijk altijd nog wat tomaat of paprika toevoegen. Maar geloof ons, zo zijn ze echt al heerlijk. Laten we gauw beginnen!

Heb je deze wraps met halloumi al eens geprobeerd? Ook een aanrader!

  • 2 Personen
  • 10 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Het is ook heerlijk om je wraps even kort te roosteren voordat je ze oprolt. Verwarm hiervoor je oven voor op de grillstand en leg de wraps zo'n 2-3 minuten onder de grill terwijl je het gehakt bakt.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-05-2018

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!