×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 52

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Allemaal snelle receptjes met niet al te veel ingrediënten. Eet smakelijk alvast! 😉

Noedelsoep met paddenstoelen – 6 ingrediënten

Natuurlijk zit je rond deze tijd van het jaar (half december!) volle bak met je hoofd bij de feestdagen. Maar tot die tijd aanbreekt, wil je ook gewoon een beetje gezond doen, toch? Nou, daar is dit een perrrrfect recept voor!

Zoete aardappelquiche met spinazie

Kijk nou wat een mooierd, deze glutenvrije zoete aardappelquiche met spinazie. En dat met maar 5 ingrediënten, hè! De bodem is gemaakt van zoete aardappel.

Traybake met gnocchi in 20 minuten – 5 ingrediënten

We hebben het hier over een traybake, da’s een fancy woord voor ‘alles op één plaat uit de oven.’ In deze traybake met gnocchi zitten ook nog eens garnalen en boerenkool. Eens wat anders!

Italiaanse aardappelrösti met 5 ingrediënten

We houden ervan. En extra fijn: voor deze heerlijke Italiaanse aardappelrösti met 5 ingrediënten heb je slechts één pan nodig. Handig!

Green goddess courgetti in 15 minuten

Comfort food, maar dan skinny. Dit recept voor green goddess heeft maar 6 ingrediënten én staat in 15 minuten al op tafel!

Mexicaanse tortilla-ovenschotel

Met dit gerecht zet je in no time een onweerstaanbaar TexMex-feestje op tafel! Easy, maar smaakvol.

Kerriesoep met 6 ingrediënten

Deze kerriesoep met 6 ingrediënten is lekker, simpel en snel. Wat wil je nog meer?

 

Dit recept is geschreven op 12-12-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member