×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 1

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Deze week lekker gezonde receptjes met niet al te veel ingrediënten, om weer back on track te komen na de feestmaanden. Eet smakelijk alvast! 😉

Oven baked courgetti met kipgehaktballetjes

Vandaag maken we een koolhydraatarm reisje naar Italië! Zelfgemaakte gehaktballetjes, een kruidige saus en een cheesy touch it is, met slechts 6 ingrediënten.

Gezonde risotto in 20 minuten

Een gezondere manier, omdat we quinoa gebruiken in plaats van risottorijst. En met maar 6 ingrediënten, heb jij ‘m razendsnel op tafel staan!

Caesar salade met zalm in 20 minuten

Kijk, dat zijn nou de recepten waar we blij van worden in zo’n lekkere healthy januari-maand. Een heerlijke Caesar salade met 6 ingrediënten, zoals zalm, boerenkool en ei!

Gezonde panpizza’s

Pizza ongezond? Nee joh! Met deze gezonde panpizza’s is dat verleden tijd. Pizza ongezond? Nee joh! Met deze gezonde panpizza’s is dat verleden tijd.

Pita’s met kip madras

Loempiataart

Een van de meest gemaakte Chickslovefood-recepten óóit! Moeilijk is het niet: je maakt het met maar 6 ingrediënten, waaronder Oosterse wokgroenten, kipfilet en filodeeg.

Vega sushi burrito met 6 ingrediënten

Je hebt gewone sushi, je hebt sushibowls én… je hebt de sushi burrito. Een favorietje hier, hoor. Deze sushi burrito is lekker vega met pompoen, paprika en avocado.

 

Dit recept is geschreven op 12-12-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member