×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Loempiataart

Vandaag hebben we een van de meest gemaakte Chickslovefood-recepten óóit: de loempiataart uit Het skinny six-kookboek. Dit crunchy Aziatische gerecht ziet er indrukwekkend uit, maar moeilijk is het niet: je maakt het met maar 6 ingrediënten, waaronder Oosterse wokgroenten, kipfilet en filodeeg. Een kwartiertje kokkerellen en de oven doet de rest. Hoef jij je alleen nog maar te verheugen op wat je te wachten staat. Aanrader hoor, deze loempiataart.

Meer hartige taart? Kijk dan ‘ns naar deze 10x hartige taart. Of geef een loempiafeestje en pak uit met Chinese loempia uit de pan, Vietnamese loempiabowl en, bijvoorbeeld, gestoomde loempia’s met garnalen.

Het skinny six – kookboek

Dit recept komt uit Het skinny six – kookboek. Dit boek, dat vol staat met heerlijke en healthy gerechten met maar 6 ingrediënten, scoor je voor een prikkie in onze shop. Klik op de cover!

Het skinny six - kookboek

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Liever een vega loempiataart? Vervang de kip door waterkastanjes. Die koop je bij de Chinese supermarkt in een blikje en zijn heel knapperig. Erg lekker als vleesvervanger.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-09-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member