×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Update: Hoe gaat het met ons boek?

Hello everyone, nou om de vraag in de titel maar te beantwoorden: goed. Beter dan we hadden durven hopen. We hebben het nog niet eens op de site gedeeld, maar een week nadat ons boek is gelanceerd kregen we de superleuke mail dat de tweede druk in gang was gezet. Net als de eerste druk weer 5.000 exemplaren, woehoe, 10.000 boekies in druk! Het gaat goed dus. Wat het boek betreft zijn we nu vooral bezig met leuke interviews voor voornamelijk bladen, maar genieten we ook van onze wekelijkse boekhandelbezoeken.

CLFBijDuikelman

Het 5 or less-kookboek in de media
Wat we echt héél leuk vinden en waar we dankbaar voor zijn, zijn magazines en kranten die aandacht aan ons boek hebben willen besteden. Zo stonden er grote interviews in Jamie Magazine, Gezond Eten Magazine, Smult Magazine en in het Boekblad. Maar we mochten ook lekker kletsen bij Koffietijd en op Qmusic. Verder hadden een aantal bladen niet alleen een interview, maar ook een voorpublicatie van recepten, superleuk om te zien hoe ze daar hun draai aan geven! Zo had Viva een aantal van onze recepten, maar ook het Belgische TV-familie. Ze kozen allebei onder meer voor de filodeeghapjes! En naast interviews en voorpublicaties hebben zoveel titels ons een platform gegeven door ons boek te recenseren of als tip te noemen; Flair, Algemeen Dagblad, Cosmopolitan, Grazia, NRC Next, de Belgische De Morgen… En hebben we veel toffe winacties en abonnee-acties lopen met onder meer Gezond Eten Magazine, Glamour en CosmoGIRL! En vergeet alle te gekke websites en foodblogs niet die zo lief en leuk waren iets over ons boek te schrijven! Deze geweldige heisa is nog niet over, we verschijnen tot het einde van het jaar in nog een aantal magazines met interviews, en gaan rond kerst iets heel leuks op tv doen :), to be continued!

Enne, als ik deze alinea hierboven zo even teruglees moet ik mezelf soms knijpen. Is dit echt? Ja, dit is dus echt. In drie jaar tijd van niks naar dit. En weet je, dat kun jij ook. Hoe dan? Ook daarover later meer…. (oeh, da’s mysterieus hè).

Onze boektour
Waar we nóg blijer mee zijn dan met alle media-aandacht, is het ontmoeten van meiden en vrouwen (en enkele heren!) die zich laten inspireren door ons blog en nu ook het boek kopen. WOW! Wat zijn we jullie dankbaar zeg. Zonder jullie was er geen blog en zonder jullie was er geen boek. Een hele dikke kus dus. *SMAK!* Zo. We zijn meteen na de lancering het land in gegaan om op verschillende plekken te koken, te signeren en hapjes uit te delen. Hier gaan we ook nog wel even mee door. Helaas hebben we door onze megadrukte een paar boekhandelbezoeken moeten schrappen. Nee, niet leuk :(. Ik herhaal: écht niet leuk. Maar het kon even niet anders. HIER kun je zien waar we zeker nog op bezoek komen. Wie weet ontmoeten we je daar?

Rest me alleen nog even om te zeggen; heb je ons boek nog niet? Koop ‘m dan nu. Klik HIER. You won’t regret ;). Enne, als je ‘m dan eenmaal hebt, maak vooral een fotootje op Instagram (of Twitter) van het boek of een recept met de hashtag #chickslovefood. Nu hebben we een nieuwe obsessie, namelijk zoeken op Insta op #chickslovefood en dan krijg je zo’n te gek overzicht van CLF-boeken en recepten zoals hier op de onderste foto. Nou, dat was de update voor vandaag, wij zweven weer even verder op onze roze wolk.

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

Kookboek in media

instagramkookboek

CLF kookboek

Dit recept is geschreven op 24-09-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member