×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

SNEAK PEEK: Ons Skinny Six-kookboek

Wat waren Elise en ik de afgelopen weken druk met onze sites… maar al helemaal met ons tweede boek! We hebben hard gewerkt aan ons tweede papieren schatje. Recepten bedenken, een indeling maken, recepten koken, aanpassen, nog een keer koken… En op de fotoshootdagen (5 stuks in totaal) ze nog een keer allemaal achter elkaar koken en op de foto zetten. En natuurlijk de teksten schrijven, nakijken, nog een keer nakijken, beetje aanpassen. De opgemaakte drukproeven bekijken… akkoord geven en..hij is nu af!

SneakPeek7

Over een kleine twee maandjes ligt -ie in de winkel (zo rond 24 september), in de tussentijd worden de puntjes op de i gezet, wordt het boek gedrukt in het buitenland en vervolgens over alle winkels verdeeld. Jongens, hij is zó mooi geworden, we zijn zó trots! Hieronder een kleine sneak peek, dit zijn de boekpagina’s die de media van onze uitgeverij hebben ontvangen. Nou, die willen we dan natuurlijk ook met jullie delen!

En dit is de perstekst, zoals -ie ook op bijvoorbeeld Bol.com staat en in alle folders. Dan krijg je ook een beetje meer een idee van ons Skinny Six-kookboek:

Na het enorme succes van Chickslovefood: het 5 or less-kookboek, is dit het veelgevraagde vervolg. Elise en Nina – de chicks – hebben er op hun blog een sport van gemaakt om met weinig ingrediënten makkelijke, originele én lekkere gerechten te bedenken.

Wil jij, net als zij, gezond leven en eten, maar haak je af bij het idee van een dagelijkse shot tarwegras of goijismoothie? Het Skinny Six-kookboek bevat ruim 70 superhealthy recepten met maximaal 6 ingrediënten. Stuk voor stuk gerechten die je makkelijk maakt en zonder schuldgevoel kunt eten, de hele dag door! Wat dacht je van een stuk loempiataart, een portie zoete aardappelgnocchi of peerkaneelmuffins bij de koffie? Mmmm! Van gezonde baksels, power-ontbijtjes en volwaardige diners tot skinny partyhapjes & drankjes: dit boek wordt jouw skinny receptenbijbel zonder poespas!

Leuk nieuws, het boek verschijnt op 24 september, maar is NU al te reserveren! Wil jij zeker zijn van een exemplaar van de eerste druk (die bij ons 5 or less-kookboek in één dag was uitverkocht…)? Klik dan HIER!

En, en, en, wat vind je ervan? Heb je er vragen over? Stel ze hieronder!

SneekPeak2

SneekPeak3

SneekPeak4

SneakPeek5

SneakPeek6

SneekPeak1

Cover738

DE ZEVENDE DRUK VAN ONS EERSTE KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

ONS NIEUWE BOEK RESERVEREN? KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER! EN VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

Dit recept is geschreven op 31-07-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member