×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Tompouce cupcakes

Yesssss, weer een nieuw recept voor bij onze grote roze ‘tompouce-familie‘! Mocht je ons al een tijdje volgen, dan weet je dat we graag experimenteren met klassiekers. In dit geval dus: de tompouce. Enne, deze tompouce cupcakes zijn weer om te smullen hoor! Deze roze rakkers zijn ook niet ingewikkeld om te maken. Je maakt ze namelijk met maar 6 ingrediënten. Hoe? Nou, je bakt eerst bladerdeeg met suiker in een cupcake tray in de oven, samen met 4 rondjes van bladerdeeg. Zo maak je ‘bakjes’ en ‘dakjes’ 😉 . Als deze klaar zijn, vul je ze met room en dip je de ‘dakjes’ in het roze glazuur. Done!!

Benieuwd wat er behalve deze tompouce cupcakes nou nog meer bij onze ‘tompouce-familie’ hoort? Nou, we noemen er even een paar. Zit je er klaar voor? Komt -ie: tompouce tiramisu, tompouce cake en tompouce taart. Duizelt je ‘t inmiddels al van het woord ‘tompouce’? Haha 😉 .

Naast dat we dol zijn op deze roze vrienden, weet je inmiddels nu vast ook dat we sowieso wel houden van een lekkere sinner op z’n tijd. In ons Het everything you need is Chickslovefood-kookboek vind je alles waar wij van houden, dus óók die heerlijke sinners. Dit is een extra dik Chickslovefood-boek met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 02-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member