×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Supersnelle babi ketjap

Dit was een van de eerste gerechten die ik (Elise) voor het boek Sneller dan bestellen noteerde: babi ketjap! I love ketjap, en als we Chinees (of Chinees-Indonesisch) bestellen, dan mag de babi ketjap niet ontbreken. Dus, voor alle mede-ketjap lovers, hierbij een supersnelle versie! Je gelooft ‘t bijna niet, maar je maakt ‘m al in 10 (!) minuten. Daar kun je ‘t niet voor afhalen! Alles wat je voor deze babi ketjap nodig hebt, zijn 6 ingrediënten. Speklapjes, knoflookteentjes, gember, rode peper, bosui, ketjap (duh) en je bent er!  Tip: serveer hem met gebakken rijst en gebakken uitjes.

Hopelijk ben je ook fan geworden van deze variant. En goed nieuws, we hebben nog véél meer lekkere comfortfood voor je. Wat dacht je van de Big Mac ovenschotel met 6 ingrediënten of Italiaanse kapsalon met 5 ingrediënten? En als dit helemaal in jouw straatje past, dan is dit lekkere rijtje met 10x gezonder junkfood ook een aanradertje.

Deze babi ketjap komt dus uit het Sneller dan bestellen – kookboek. Een boek bomvol gerechten die nét zo lekker smaken als van je favo bestelde maaltijd en dan óók nog eens razendsnel klaar zijn. Sneller dan bestellen, goedkoper én vaak ook nog gezonder! What’s not to like? 

 

Klik op de cover om ‘t Sneller dan bestellen – kookboek te shoppen:

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met gebakken rijst en gebakken uitjes!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member