×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Snickers tiramisu

Het is weer tijd voor een Sinner Sunday! En wat voor eentje.. deze Snickers tiramisu wil je maken. Echt. Geloof ons. Al hoeven we je waarschijnlijk niet eens te overtuigen, na het zien van dit plaatje, toch?! Kijk, dat we gek zijn op tiramisu, dát is geen geheim. Dat we gek zijn op Snickers waarschijnlijk ook niet. Toen dachten we: als je deze twee werelden nou eens met elkaar combineert? Dan kán het niet anders dan een goddelijke combi worden, toch?! Nou, het antwoord hierop is wel duidelijk.. Snickers tiramisu it issss, all day long!

Hoe we deze Snickers tiramisu maken? Nou, hoe klinken pindakoeken, pinda’s, espresso, lonka’s (we like!), mascarpone, slagroom en melkchocola in een grote schaal? Stuk voor stuk heerlijke ingrediënten met een nog lekkerder eindresultaat. Je klopt de slagroom stijf met mascarpone er door en je smelt de lonka’s. Vervolgens bedek je de bodem van de schaal met pindakoeken en espresso. Wat slagroom-mengsel erover, beetje karamel en dit herhalen. Chocola en pinda’s on top en that’s it! Klaar is je lekkerste baksel ooit.

Zoals we al zeiden, is het geen geheim dat we gek zijn op tiramisu. Kijk deze tompouce tiramisu, marshmallow tiramisu of mimosa tiramisu maar eens. Enne, die Snickers, die hebben we ook zéker vaker gebruikt in onze Sinners. Kijk deze Snickers crumble, Snickers-cookie bombs of Snickers-shortcake maar eens. Of ontdek nog meer heerlijke sinners in dit boek. Maar eerst is het tijd om lekker aan de slag te gaan met deze Snickers tiramisu. Enjoy!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member