×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Mimosa tiramisu met mango

Gesponsord – Soms heb je van die recepten die je maakt, proeft en waar je vervolgens van weet: oké, deze ga ik nog heel, heel, héél vaak maken. Nou jongens, dit is er zo eentje. Deze mimosa tiramisu komt op tafel met Pasen (hallo, ideaal zoet brunchrecept!), maar we kunnen je vertellen: ook nog vele feestdagen erna :-). Wat is -ie lekker! Het geheim? Dit dessert is doordrenkt met CoolBest Mango Dream, dat lekkere 100% fruitsap, met die intense fruitsmaak. Sinaasappel en mango dus. Mmm, ‘t is de sterspeler van deze mimosa tiramisu!

Enne, natuurlijk gaat er in een échte mimosa ook bubbelwijn, dat doen we in dit dessert niet, we laten ‘m lekker alcoholvrij. Maar die heerlijke sinaasappelsmaak is dus absoluut wel present dankzij het fruitsap van CoolBest! Inclusief mango als extra fruitige toevoeging, en jep, dat maakt ‘m extra lekker. Verder maken we dit Paastoetje met zachte sinaasappelkoekjes, banketbakkersroom, een heerlijk mango-sinaasappelglazuur, lekker vers fruit (sinaasappel en mango natuurlijk!), witte chocolade-eitjes en een witte choco drizzle! Écht een ideaal, fruitig Paastoetje dus. Of voor iedere andere dag ;). Enne, wat je als drankje bij de Paasbrunch serveert, náást deze mimosa tiramisu met mango? Een glas CoolBest Mango Dream natuurlijk, wat dacht je dan ;-).

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-03-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member