×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Baksels

Snickers crumble met 4 ingrediënten

Snickers crumble met 4 ingrediënten? Jazeker, dat lees je goed. Grote kans dat dit je nieuwe favoriete guilty pleasure wordt.

Al jaren maak ik (Elise) onze supermakkelijke appel crumble uit het 5 or less-kookboek. Het is een van de favoriete toetjes van mijn man, en met gasten ook altijd een succes. Deze allemansvriend is zo simpel en meestal heb ik alle ingrediënten gewoon in huis.

Ineens kreeg ik van de week een ingeving om in plaats van appel een candybar te nemen. En dan ben ik team Snickers, dus het werden, jawel: Snickers. En met succes. Halleluja, de gesmolten caramel en chocolade met de knapperige pinda’s die onder die nog warme crumblelaag vandaan komen zijn echt to die for. Try it! Veel makkelijker wordt het niet.

Vind je deze Snickers crumble met 4 ingrediënten net zo lekker als wij? We hebben nog veel meer Snickers-recepten op onze site staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Snickers-cookie bombs?

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“All the way? Serveer de crumble dan warm met een bolletje vanille-ijs! ”

Tip van Nina

“Als je de crumble helemaal laat afkoelen, kun je er ook blokjes van snijden”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-10-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member