×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Salted caramel tompoucen met 5 ingrediënten

Yesssss, weer een nieuw recept voor bij onze grote ‘tompouce-familie‘! Mocht je ons al een tijdje volgen, dan weet je dat we graag experimenteren met klassiekers. In dit geval dus: de tompouce. Enne, deze salted caramel tompoucen zijn weer om te smullen hoor! Deze keer geen roze glazuurlaagje, maar een met ‘salted-caramel’ smaak. Zó lekker, want deze maken we met blokjes Lonka en witte chocola! Reden genoeg om dit NU te gaan maken, niet?!

Deze salted caramel tompoucen maak je in een handomdraai. Hoe? Nou, je bakt eerst het bladerdeeg in de oven. Ondertussen maak je de kant-en-klare banketbakkersroom klaar en de salted caramel. Vervolgens bouw je de tompoucen op en klaar is Kees! Een kind kan de was doen.

Benieuwd wat er behalve deze salted caramel tompoucen nou nog meer bij onze ‘tompouce-familie’ hoort? Nou, we noemen er even een paar. Zit je er klaar voor? Komt -ie: tompouce tiramisutompouce cake en tompouce taart. Duizelt je ‘t inmiddels al van het woord ‘tompouce’? Haha 😉 . In dat geval hebben we nog veel meer lekkere Sinner Sundays voor je klaarstaan. Zowel op ons blog als in dit boek.  Na al dat lekkers toe aan een gezonder tussendoortje? Dan helpt ons gezonder tussendoortjes E-book je graag op weg!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member