×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Espresso Martini cheesecake

Gesponsord – Jahaa, de dag die je wist dat zou komen is eindelijk daar! We presenteren u met trots: de Espresso Martini cheesecake. Ofwel, ESMA cheesecake, voor de hippe mensen onder ons. Oké de bereiding duurt ietsje langer dan wanneer je een gewone ESMA in elkaar mixt, maar je kunt van deze cheesecake wel véél langer genieten dan van een enkele cocktail :D.

Wat je kunt verwachten van deze verschrikkelijk lekkere taart: een romige cheesecake met een heerlijk krokante bodem. En dan met de heel subtiele smaak van chocolade en koffie, door zowel de koffielikeur (Tia Maria!) als de mokkaboontjes bovenop. En verwacht een kleine kick van de Martini, die we lekker door het cheesecakemengsel hebben geroerd. GOD-DE-LIJK. Kijk, het is qua drank een beetje een variant op de beroemde cocktail, want in deze taart gaat geen wodka (wél Martini), maar we willen natuurlijk dat de taart op z’n allerlekkerst smaakt.

Je haalt de ingrediënten voor de Espresso Martini cheesecake bij de gewone supermarkt, alleen voor de Tia Maria en Martini zijn we even bij de Gall & Gall  binnengewipt. Nou, maak jezelf en je vriendinnen blij, hopsakee aan de slag!

Enne, beviel deze zó goed dat je ‘m meteen opnieuw wil maken? Probeer dan ook eens onze Pornstar Martini cheesecake. You’re welcome.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member