×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Romige courgetti met krokante ham

Ga jij vanavond voor deze romige courgetti met krokante ham? Weet je het nog niet? We helpen je een handje. Dit recept heeft maar 5 ingrediënten en is al binnen 20 minuten klaar. Oh ja, en het is nog lekker ook. Vooruit. Allerlaatste argument: het recept is ROMIG. Ja, dat moet in hoofdletters. Want romig is geweldig. Sowieso. Dus hup, zet de boodschappen op je lijstje en je hebt vanavond in no time deze romige courgetti met krokante ham op tafel staan.

Als dit gerecht je goed bevalt, dan mag je deze green goddess courgetti ook niet overslaan. Ga je voor romig? Dan is deze romige avocadosalade er eentje voor op je lijstje.  Ben je dol op koolhydraatarme maaltijden? Ga dan voor Het koolhydraatarme e-book. Als je juist een vullende maaltijd zoekt, dan is deze hartige galette met parmaham helemaal jouw ding. Maar maak nu maar eerst snel deze romige courgetti met krokante parmaham!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member