×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Chinese loempia uit de pan

Het eerste wat ik (Elise) aanvink bij mijn Chinese bestelling: loempia! Het liefst van die grote, maar de Vietnamese varianten zijn ook top. Deze zitten er een beetje tussenin! Je kunt het natuurlijk afhalen of laten bezorgen, maar zelf maken is veel leuker. Deze Chinese loempia uit de pan heb je zo gemaakt. Je hebt er maar 6 ingrediënten voor nodig en hij staat in een handomdraai op tafel. Gezonder, goedkoper én sneller dan bestellen.

Het recept voor deze Chinese loempia uit de pan komt dan ook uit ons Sneller dan bestellen-kookboek, waarin je nog veel meer van dit soort easy comfort vindt.

Probeer ook eens deze homemade tjap tjoy, foe yong hai of Chinese tomatensoep. De Chinees kan wel inpakken – jij maakt voortaan gewoon alles zelf.

 

Dit recept komt uit ons Sneller dan Bestellen-kookboek

Al je favo bestelrecepten in een boek! Van dragon roll bowls tot truffelspaghetti en van krokante kip tot een American pizza Margherita. Sneller dan bestellen, goedkoper én vaak ook nog gezonder!

Allemaal klaar binnen 20 minuten en te maken met maximaal 6 ingrediënten. What’s not to like? Enjoy!

Je bestelt ‘m hier.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 05-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member