×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Gingerbread cookie dough ijs met Hidde de Brabander (nagerecht) KERSTMENU

Het einde van het 5 OR LESS KERSTMENU is alweer in zicht en we sluiten af met een absolute knaller! Vandaag staan er heerlijke ice cream sandwiches met gingerbread cookie dough ijs op het menu, waarmee je tijdens de feestdagen gegarandeerd de show zult stelen. Zoals je van ons gewend bent natuurlijk hartstikke simpel én met maar 5 ingrediënten, maar wel weer een echte topper!

Samen met de homemade carpaccio met pistachepesto en de parelhoen met pastinaakpuree is jouw kerstmenu nu dus compleet! Bij ons staan deze toppertjes sowieso op tafel met Kerst, bij jou ook?

Bekijk snel de video om te zien hoe we dit heerlijke nagerecht maken en check natuurlijk ook weer de toffe winactie die we voor jullie in petto hebben. Tot slot kun je in deze kookshow zien of je chocolademelk kunt maken (en verwarmen) in een blender! Benieuwd? Klik op bovenstaande afbeelding om de video af te spelen of ga naar ons kanaal voor het uitgeschreven recept.

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!). 

Dit recept is geschreven op 21-12-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member