×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Parelhoen met pastinaakpuree (hoofdgerecht) | 5 OR LESS KERSTMENU

It’s beginning to look a lot like Christmas, jongens! Het duurt nog maar anderhalve week en dan is het zover: het kerstdiner moet weer op tafel worden getoverd. Maar wat ga je dit jaar maken, dat feestelijk en niet te ingewikkeld is? Gelukkig hoef je daar niet lang meer over na te denken, want wij hebben een kant-en-klaar kerstmenu voor je in de aanbieding met slechts 5 ingrediënten per gang. Het 5 or less kerstmenu dus!

Vorige week kon je al zien hoe we zelf als voorgerecht carpaccio met een twist maakten en vandaag delen we een heerlijk hoofdgerecht voor mensen die wél iets bijzonders willen serveren, maar niet dol zijn op wild. Parelhoen heeft namelijk een minder sterke smaak én is ook nog eens super easy om te bereiden. Helemaal Chickslovefood-proof dus. 😉 We serveren het met pastinaakpuree, bimi en gefrituurde pastinaak. Mmm… dat wordt smullen met Kerst!

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!). 

Dit recept is geschreven op 14-12-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member