Carpaccio met pistachepesto (voorgerecht) | 5 OR LESS KERSTMENU

Gesponsord – Het is weer tijd voor het CLF 5 or less kerstmenu! Nog nooit van gehoord? Daar gaat snel verandering in komen, want vanaf vandaag tot kerst delen we iedere donderdag een super simpel kerstrecept met maar vijf ingrediënten! En natuurlijk helemaal in de volgorde van het kerstdiner: eerst het voorgerecht (vandaag dus), dan het hoofdgerecht en als kers op de taart een knallend kerstdessert. Dus stay tuned!

Iedere kookshow delen we dus een kerstrecept dat iedereen kan maken en als je alle recepten kookt dan heb je een compleet kerstmenu! Vorig jaar hadden we ook al zo’n topmenu op de blog, maar dit jaar doen we het in video vorm. En naast dit easy peasy kerstmenu houd je er ook nog eens een fijne wijntip én een toffe winactie aan over. Nog meer reden om te kijken dus. 😉 Zullen we?

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!). 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

3 reacties

Kim -

Hi, heb jullie ook dit recept uitgeschreven ipv video? De carpaccio met pistachepesto. Kan ik het uitprinten en maken met kerst!! Ik hoor heel graag!

Ilse -

Ja, dat zou ik ook wel heel prettig vinden!

annemargreet -

Hi Kim. Ja, die staat onder de video in de beschrijving op YouTube. 😉 Succes! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube