×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Baksels

Gezondere ontbijtkoek

Gek op ontbijtkoek, maar wat minder op al die suikers die er normaal gesproken in zitten? Dan is deze gezondere ontbijtkoek wat voor jou! In deze gezondere variant gebruiken we namelijk wat dadels en honing om de ontbijtkoek zoet te maken. Enne, deze gezondere ontbijtkoek valt ook hartstikke goed in de smaak bij onze kids. Leuk om deze gezondere ontbijtkoek samen met ze te bakken!

Dit recept komt uit ons Kids love cooking – kookboek. Hierin vind je heerlijke en gezonde kidsproof gerechten, zoals deze Tiramisu en Disco-appelbollen. En niet alleen toetjes en baksels, je vindt er recepten voor alle momenten van de dag. En nee, daar hoef je niet in je eentje voor in de keuken te staan. De recepten in dit boek zijn namelijk zo in elkaar gezet dat je ze samen met je little one(s) kunt bereiden. Hoe leuk is dat?!

Benieuwd naar nog meer gezondere lekkertjes? Wat dacht je van gezondere kwarkijstaart, gezondere chocolade lava cakejes of gezondere appel-kaneelwafels? Maareh, wij zijn de beroerdste niet. Af en toe heb je ook gewoon zin in een dikke vette sinner, zoals een tompouce cake, Oreo cupcakes of een heerlijke Espresso Martini cheesecake. Is af en toe ook gewoon heerlijk!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-03-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member