×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Zelf maken

Foeyonghai – zelf maken

Deze foeyonghai bestellen we niet, maar maken we lekker zelf! En ja, we weten het. Niks fijner dan op je bank hangen, je telefoon erbij pakken en iets heerlijks bestellen. Maar weet je wat minder lekker is? Je slinkende bankrekening, elke keer als die leuke jongen of dame op een scooter met een warmhoudrugzak aan je deur verschijnt. Of als die bestelling er vervolgens 70 minuten over doet, of als je bestelde foeyonghai megavet is…

De oplossing voor al dat bestelleed? Gerechten maken die nét zo lekker smaken als van je favo bestelde maaltijd en dan óók nog eens razendsnel klaar zijn.

Slechts 10 minuten en 6 ingrediënten heb je nodig om één van de meest populaire bestelgerechten op tafel te toveren, deze foeyonghai dus. Lekker met witte rijst!

Ben jij sowieso wel van de Chinese keuken? Probeer deze heerlijke tomatensoep dan eens.

Dit heerlijke recept komt uit Het sneller dan bestellen-kookboek. Een boek bomvol (varianten op) gerechten die je normaal misschien laat bezorgen, maar die je ook makkelijk in 20 minuten en met maar 6 ingrediënten thuis kunt maken! Bestel het boek HIER!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met witte rijst!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member