×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Zelf maken

Gehakt zelf maken

Ben je al 12 jaar foodblogger, is vandaag de dag dat je voor het eerst zelf gehakt maakt. Is dat eigenlijk erg? Haha. Al jaren staat het op mijn (Elises) to make-lijstje, maar ik had simpelweg nog geen vleesmolen. En nu dus wel! Nu we in het nieuwe huis ein-de-lijk een prachtige vleesmolen van KitchenAid hebben (YES!!!), kon ik dus ook eindelijk ‘gehakt zelf maken’ van mijn lijstje strepen. Je kunt van allerlei vlees gehakt maken, maar I like to keep it simple (joh) dus ik heb 2 soorten gebruikt. Rund- en varkensvlees, hiermee heb ik dus een soort half-om-halfgehakt gemaakt. En als we het dan hebben over satisfying, dan is zo’n vleesmolen wel echt een ding hoor. En supereasy in gebruik!

En als je ‘t dan eenmaal zelf hebt gemaakt, kun je er van alles mee. Maak gehaktbroodjes, of ketjap-gehaktballetjes of bak je gehakt rul voor in een lekkere pastasaus. Mmmm, de keuze is reuze!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-09-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member