×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Aziatische salade met zalm

Vandaag een lekker Aziatisch gerecht, namelijk de Aziatische salade met zalm uit ons allernieuwste 100x Skinny Dinners kookboek! Deze salade maak je met zalmfilet, Chinese kool, taugé en edamame boontjes. Je topt ‘m af met wat sesamzaadjes en sojasaus en that’s it! Enne, tip: je kunt deze salade ook met rauwe zalm maken, bijvoorbeeld wanneer je ‘m als lunch wilt eten en iets sneller klaar wilt zijn. Lekkerrrr!

Deze Aziatische salade met zalm is een typisch Skinny Six’je. Je maakt ‘m met 6 ingrediënten en de ingrediënten zijn lekker healthy. Ben je net als ons fan van gezonde maaltijden met maar 6 ingrediënten? Neem eens een kijkje op ons blog. Wat dacht je van deze Aziatische pancakes met edamame met 6 ingrediënten, Sticky tempehbowl met 6 ingrediënten of deze Sticky garnalenbowl met soja?

Genoten van de Aziatische salade met zalm? Ons nieuwe boek 100x Skinny Dinners staat vol met dit soort receptjes. We hebben namelijk de 100 meest populaire én gezonde recepten verzameld, die je allemaal met maar 6 ingrediënten maakt. Geen urenlange kooksessies, geen ellendig lange boodschappenlijsten, gewoon lekker, gezond en snel. Zoals je van ons gewend bent! Dus, wil je even gezond doen tot de zomer begint? Dan is dit boek wat voor jou!

TIP! Meer gezonde avondmaaltijden met 6 ingrediënten? Dan is het 100x Skinny Dinners kookboek wat voor jou! Klik op de cover om het boek voor een prikkie te scoren.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Edamameboontjes zijn sojaboontjes, misschien ken je ze wel van het sushirestaurant. Je koopt ze in peul bij de Aziatische supermakrt, maar de grote gewone supermarkt heeft ze ook al uit de peul!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-04-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member