×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Aziatische pancakes met edamame – 6 ingrediënten

Gesponsord – Zeg maar halloooo tegen je nieuwe favoriete, gezonde lunch! Natuurlijk, lunchen met een snelle salade, soep of bowl is héérlijk! En ook een bammetje kaas op z’n tijd kunnen we waarderen. Maar deze fluffy Aziatische pancakes met edamame zijn wel echt het summum van gezond lunchen: zó klaar, lekker en gezond, maar 6 ingrediënten nodig, echt weer even wat anders dan anders enne, de overgebleven exemplaren (als dat bestaat) kun je makkelijk invriezen.

De smaakmaker in deze Aziatische pancakes met edamame? Sojasaus. Onze absolute favoriete hartige saus. We maken er van alles mee. De smaak na deze lunch te pakken en toe aan een avondmaaltijd met sojasaus? Pak die fles er maar weer bij: deze sticky garnalenbowl gaat regelrecht je top tien van favoriete avondmaaltijden in. Enne, ben je sowieso wel fan van gezonde maaltijden met maar 6 ingredienten. Bekijk dan ons Skinny Six-kookboek eens.

Even terug naar de pannenkoekjes: we hebben ze gemaakt als onderdeel van de serie ‘doe het so ja!’ in samenwerking met Go-Tan (die garnalenbowl hoort overigens ook in deze serie!). We laten je met deze recepten zien dat het echt heel makkelijk is om sojasaus te gebruiken, en dat de gerechten de we ermee maken al in 15 minuten op tafel staan! En nou hop, aan de slag met je nieuwe favo lunch. Doe het soja!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Nog wat sesamzaadjes in je voorraadkast? Deze zijn ook heerlijk erdoor en erover!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member