×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Aspergeschotel ham-kaas met 5 ingrediënten

Je kent vást de traditionele witlofschotel met ham en kaas wel. Deze klassieker hebben wij een kleine twist gegeven, door de witlof te vervangen door asperges. Witte asperges om precies te zijn, want yessss, het aspergeseizoen is weer aangebroken! We like. Met deze aspergeschotel ham-kaas met 5 ingrediënten trappen we ‘t seizoen gelijk goed af, dachten wij zo.

Enne, een makkie om te maken ook, dit lekkertje! Je hebt een handjevol ingrediënten nodig en de oven doet ‘t meeste werk. In deze ovenschotel voegen we naast asperges, ham en kaas ook aardappelschijfjes en kookroom toe. De kookroom maakt deze schotel zo heerlijk smeuïg en de geraspte kaas geeft ‘t een lekkere krokante bite. Dit 5 or less’je staat in een mum van tijd voor je neus!

Wil je net als ons optimaal genieten van ‘t aspergeseizoen? Wij hebben naast deze aspergeschotel ham-kaas met 5 ingrediënten nog veel meer lekkers voor je in petto. Bekijk deze asperges met burrata en citrus maar eens. Of wat dacht je van witte asperges met venkel en gremolata? Ben je lekker gezond aan ‘t doen, dan is deze gezondere asperges à la flamande een aanrader voor jou. Net als ons allernieuwste kookboek 100x Skinny Dinners overigens, bomvol gezonde lekkertjes!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 16-04-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member