×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Asperges met burrata en citrus

Gesponsord – Wat krijg je als je de lekkerste groente met de lekkerste kaas én de lekkerste boter combineert? Juist ja, het allerlekkerste gerecht wat je vandaag op je beeldscherm voorbij zult zien komen. We hebben het over witte asperges met burrata en een sausje van witte wijn en Lurpak. En om dit maaltje helemaal speciaal te maken, koken we de groenten ook nog eens in citruswater en toppen we het gerecht af met met citrusrasp. Klinkt heel fancy, is súper easy.

We gebruiken voor deze asperges met burrata Lurpak ongezouten roomboter. Lurpak ken je misschien wel uit de kuipjes, zo lekker smeerbaar. Nou, die is er nu dus ook in een wikkel! De roomboter haalt de beste smaak in de ingrediënten en het gerecht naar boven. Ideaal voor koken en bakken!

Meer recepten met boter in de hoofdrol? Kijk hier eens! En nog wat extra asperge-inspiratie nodig nadat je deze asperges met burrata hebt gemaakt? We’ve got you!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member