×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Reserveer nu: nieuwe boek Chickslovefood!

YES, is dat niet even héérlijk nieuws om het weekend mee in te gaan? Ons gloedjenieuwe, kakelverse kookboek is nú te reserveren!

ChickslovefoodNieuweBoek

Chickslovefood: Het Mealplanning-kookboek is bíjna af, we zijn bezig met de allerlaatste loodjes. Als jij dit boek (wieehooeee, onze derde!) nú reserveert, ben je verzekerd van een exemplaar van de eerste druk.

Nieuwe boek Chickslovefood
Dól op eten, maar drukbezet? Dit boek wordt jouw beste vriend. Ons derde kookboek is dé musthave voor werkende ouders, gejaagde studenten, en ieder ander die drukbezet is. Àlle recepten uit dit boek zijn van tevoren klaar te maken. We serveren je een überlekker kookboek dat draait om het plannen en van tevoren klaarmaken (preppen) van je maaltijden. Denk aan ontbijtjes die je alleen maar uit je vriezer hoeft te trekken, lunches die makkelijk mee te nemen zijn en diners die je ’s avonds alleen nog even hoeft op te warmen. En van de groene smoothiepancakes tot de spaghetti Caprese uit de oven: de recepten bevatten allemaal slechts 5 ingrediënten of minder! Zo kun je als je het druk hebt met gezin, werk of studie (of alle drie!), gezond maar wél snel eten.

Klik HIER om het boek nu te reserveren, dan valt deze in oktober vanzelf op de mat.

En vooruit, hierbij alvast wat fijne kiekjes, om je te laten watertanden ;).

Courgettemuffins

Eiwraps

SaltedCaramelCake

SpaghettiCaprese

SpinazieRicottaLasagne

Dit recept is geschreven op 19-08-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member