Reserveer nu: nieuwe boek Chickslovefood!

YES, is dat niet even héérlijk nieuws om het weekend mee in te gaan? Ons gloedjenieuwe, kakelverse kookboek is nú te reserveren!

ChickslovefoodNieuweBoek

Chickslovefood: Het Mealplanning-kookboek is bíjna af, we zijn bezig met de allerlaatste loodjes. Als jij dit boek (wieehooeee, onze derde!) nú reserveert, ben je verzekerd van een exemplaar van de eerste druk.

Nieuwe boek Chickslovefood
Dól op eten, maar drukbezet? Dit boek wordt jouw beste vriend. Ons derde kookboek is dé musthave voor werkende ouders, gejaagde studenten, en ieder ander die drukbezet is. Àlle recepten uit dit boek zijn van tevoren klaar te maken. We serveren je een überlekker kookboek dat draait om het plannen en van tevoren klaarmaken (preppen) van je maaltijden. Denk aan ontbijtjes die je alleen maar uit je vriezer hoeft te trekken, lunches die makkelijk mee te nemen zijn en diners die je ’s avonds alleen nog even hoeft op te warmen. En van de groene smoothiepancakes tot de spaghetti Caprese uit de oven: de recepten bevatten allemaal slechts 5 ingrediënten of minder! Zo kun je als je het druk hebt met gezin, werk of studie (of alle drie!), gezond maar wél snel eten.

Klik HIER om het boek nu te reserveren, dan valt deze in oktober vanzelf op de mat.

En vooruit, hierbij alvast wat fijne kiekjes, om je te laten watertanden ;).

Courgettemuffins

Eiwraps

SaltedCaramelCake

SpaghettiCaprese

SpinazieRicottaLasagne

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

4 reacties

Liesbeth -

Oh wat leuk meiden!! Natuurlijk komt deze naast de andere 2 kookboeken op mijn boekenplank. Ben toch wel een beetje fan van jullie hoor 🙂 xx

Lydia -

Heey hoi, vraagje: zijn het gezonde (oa suikervrije) recepten?

Gr Lydia

yanthe -

Hoi Lydia, wat leuk dat je interesse hebt in ons nieuwe boek :). In het boek staan 5 or less recepten in verschillende categorieën waaronder veel gezonde ontbijtjes, lunchgerechten, hoofdgerechten en tussendoortjes. Daarnaast staan er bijvoorbeeld ook Sinner Sundays in maar als je op zoek bent naar gezonde, skinny recepten dan staan er zeker veel recepten in die je kunt maken 🙂 Groetjes Yanthe – Chickslovefood

Kleine Prinses -

ooh gaaf 😀 Jullie staan er ook prachtig op!

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube