×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Making of THE cookbook #1

Jawel, de kop is eraf! Afgelopen week hebben wij de eerste fotoshootdag gehad, dit keer schoten we materiaal voor DE cover van ons 5 or less-kookboek wat in september zal verschijnen. Zoo spannend, want de cover zal bestaan uit zowel food-foto’s van onze gerechten als wat foto’s van ons zelf. Dus ja, time to say CHEESE…..

Duizenden kiekjes zijn geschoten van ons. Hier een van de serie met onze eigen kookschorten aan!

Duizenden kiekjes zijn geschoten van ons. Hier een van de serie met onze eigen kookschorten aan!

Het was een geweldige dag, thanks to onze visagiste Manonne en onze geweldige fotograaf Harold Pereira (trots!). En natuurlijk delen we met jullie hoe het ons vergaat tijdens the making of THE cookbook 🙂 Zie hier het fotoverslag van deze eerste kookboek-werkdag!

Nina ging de dag voor de shoot op pad om leuke schaaltjes, kleedjes, bestekjes en accessoires voor de food-foto's te scoren.

Nina ging de dag voor de shoot op pad om leuke schaaltjes, kleedjes, bestekjes en accessoires voor de food-foto’s te scoren.

En hier het resultaat van Nina's zoektocht!

En hier het resultaat van Nina’s zoektocht!

De shoot was bij mij thuis in Den Haag en dus kwam Nina 's ochtends vroeg naar Den Haag met maar liefst 3 (!) koffers vol boodschappen, bordjes, bestek en kleding!

En toen was het woensdag, DE dag! De shoot was bij mij thuis in Den Haag en dus kwam Nina ‘s ochtends vroeg naar Den Haag met maar liefst 3 (!) koffers vol boodschappen, bordjes, bestek en kleding. haha.

De dag begon met een make-up sessie van visagiste Manonne. Wat een lading make-up bracht ze mee!

De dag begon met een make-up sessie van visagiste Manonne. Wat een lading make-up bracht ze mee!

Nina in de make-up!

Nina in de make-up!

En ik natuurlijk ook. Heeerlijk, zo'n visagist. Make-up, haren, ik voelde me net een koningin!

En moi! Heeerlijk, zo’n visagist. Make-up, haren, ik voelde me net een koningin!

En terwijl Nina's haren werden gedaan, was fotograaf Harrold Pereira bezig met de setting van de food-foto's. Wat een zooitje he?!

En terwijl Nina’s haren werden gedaan, was fotograaf Harold Pereira bezig met de setting van de food-foto’s. Een multifunctioneel huis 🙂

Tijd om de outfits uit te zoeken. Ik heb bijna al mijn kleren wel uit mijn kast getrokken, haha. Want tsja, wat doe je aan op DE foto's van ons eerste kookboek?!

Tijd om de outfits uit te zoeken. Ik heb bijna al mijn kleren wel uit mijn kast getrokken, haha. Want tsja, wat doe je aan op DE foto’s van ons eerste kookboek?!

En terwijl we duizend keer op de foto werden gezet, maakten we ook nog maar wat selfies!

En terwijl we duizend keer op de foto werden gezet, maakten we ook nog maar wat selfies!

N

Na de lunch was het tijd voor de food-foto’s. Dit was de studio, haha. Hilarisch hè? Meer is er dus niet nodig voor een mooie foodfoto!

Na de lunch was het tijd voor de food-foto's. Hier is Nina bezig met de styling van een toetje. Alles moet heel precies!

Hier is Nina bezig met de styling van een toetje. Alles moet heel precies!

Harold in actie. Wat zijn we blij met deze man. Niet alleen een topper in zijn werk, ook nog een heel lief en vooral gezellig mens!

Harold in actie. Wat zijn we blij met deze man. Niet alleen een topper in zijn werk, ook nog een heel lief en vooral gezellig mens! Enne, het eindresultaat van deze foto is nog een verrassing 🙂

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPTHIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Dit recept is geschreven op 01-03-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member