×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

KIDS: De 5 highlights van 2014!

Ook op KIDS-gebied hadden we prachtige highlights het afgelopen jaar. Samen met onze super stagiaires Emma en Laura hebben we deze pijler van Chickslovefood.com enorm geboost, met prachtige postings met vooral heel veel healthy food voor kids. Want dat is toch wel de insteek van onze KIDS-rubriek. En zo op de laatste dag van dit jaar blikken we terug en zetten we de 5 best bekeken postings van 2014 op een rij!

IMG_2677 - versie 2

1. Samuels eetdagboeken
Ik ben natuurlijk verre van objectief om dit te schrijven, maar onze feitelijke cijfers wijzen uit dat de eetdagboeken van Samuel het goed doen. Nu heb ik als moeder natuurlijk de illusie dat het door mijn kind komt. Maar eigenlijk is het natuurlijk gewoon heel fijn, zeker voor newborn mama’s, om te lezen hoe andere moeders die eerste hapjes aanpakken. Dus moeders hierbij nogmaals: de eerste, tweede en derde hapjes van mijn zoon! En oké, dan ook nog wat van mijn favo Samuel-foto’s 🙂

2. Tips voor partijtjes
Ook favoriet: de tips voor origineel kinderfeestjes, zowel tips voor een jongensparty als voor een meisjesfeest. En de tips zijn healthy, uiteraard! Want ja scoren met een grote shopper vol snoep is makkelijk, maar wij laten je zien hoe je op een healthy manier de harten van je zoons of dochters vriendjes en vriendinnetjes steelt!

3. De healthy lunchbox
We blijven op de healthy tour: een absolute knaller dit jaar is de posting over de healthy lunchtrommel voor kids. Hoe vul je op een gezonde manier de broodtrommel van je kind? En wist je dat je deze op een hele gemakkelijke manier ook nog eens spectaculair kan pimpen? Lees hier de tips.

4. 4x gezonde drankjes 
Ook een kijkcijferkanon: de posting met 4 recepten voor gezonde drankjes. Weg met de suikerbomflessen frisdrank, hello 4x healthy kleurrijke drankjes!

5. Healthy havermout-appelmuffins 
En last but not least: de KIDS healthy havermoutmuffins met appel en speculaaskruiden. Dit recept is geweldig, voor jong en oud! Een heel populair recept op Chickslovefood.com. Benieuwd? Klik hier.

Dat was de top 5 van 2014. Ik zeg op naar een mooi KIDS-erig 2015!

YES, DE VIERDE DRUK VAN ONS BOEK IS IN STORES. WOW! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

samuel1jaar4

samuelinovenschaal

eetdagboek-samuel1

Dit recept is geschreven op 31-12-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member