×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Gezonde snack: kikkererwten-chocoladerepen

Een relatief gezonde snack die je met een gerust hart aan je kids kunt serveren, en waar je zelf waarschijnlijk ook niet van af kunt blijven. Deze kikkererwten-chocoladerepen zijn lekker én verantwoord. Maak ze een keer, stop ze in de vriezer en je hebt altijd een gezonder tussendoortje om op terug te vallen. Ook leuk om samen met de kinderen te maken, trouwens! Dit recept komt uit het heerlijke boek van Daphne Hari, Delicious dishes.

Dit eerste boek van de uiterst fitte en überhealthy Daphne Hari knalt uit elkaar van gezonde en voedzame recepten, voor zowel ontbijt, lunch, diner als tussendoor. Een perfect boek voor iedereen die een gezonde levensstijl omarmt of wil leren omarmen.

Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suikers, daarnaast bevat het boek hoofdstukken zoals ‘koolhydraatarm’ en speciale ‘sportrecepten’. Zo, hoe gezond wil je het hebben?! Enne, denk je dat het voor Daphne appeltje-eitje is om zo’n healthy lifestyle te volgen? Think again! Deze mommy heeft vijf kids én toch krijgt ze het voor elkaar de allerbeste versie van haarzelf te zijn. Hoe? Ook dat leer je in dit boek, door leerzame ochtendroutines en leuke persoonlijke verhalen bijvoorbeeld.

Goed, terug naar deze repen. Heb je na het maken van deze repen de smaak te pakken? Leef je uit met deze 10 x gezonde snacks.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member