×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

6X home made tip

Als foodlover maak ik het liefst alles wat ik eet zelf. Elke zondag sta ik dan ook mijn eigen spreads te maken (bijvoorbeeld hummus), vers fruit te snijden om in porties in te vriezen en de recepten voor de komende week voor te bereiden. Ja, I really love food :-). Het is echt een aanrader om een keer een home made dag voor jezelf in te lassen, want kijk eens wat voor geweldige dingen je gewoon thuis kan maken!

1. Hoe goddelijk: Nutella, maar dan zelf gemaakt met vers geroosterde hazelnoten en een goed stuk chocolade! (bron: Pinterest; Sophie Debeck)

2. Super makkelijk: zelf je gnocchi maken. (bron: Pinterest; Pek Lees)

3. Ja, dit wil ik later ook zo: zelf gemaakt babyvoedsel! Prutjes met wortels, boontjes, bietjes of fruit! Zo krijg je een healthy baby 🙂 (bron: Pinterest; Karen Damjanovich)

4. En alweer zo'n lekkernij: home made OREO KOEKJES! (bron: Pinterest; Sara Jandreau)

5. Je kan natuurlijk naar de bakker, maar waarom niet zelf aan de slag met brooddeeg? Maak bijvoorbeeld pretzels en bestrooi ze met zelfgedroogde kruiden! (bron: Pinterest; Noora Nz)

6. Laat de zomer maar komen, want van versgemaakte ijsjes kun je schuldgevoelloos genieten! Maak bijvoorbeeld zelf yoghurtijsjes met blauwe bessen, hoe zalig! (bron: Pinterest; Amanda Warren)

Benieuwd hoe je zelf Nutella maakt? Klik hier. En ook het recept voor Oreo-koekjes kun je bekijken, klik hier. Of toch liever het recept voor zelfgemaakte ijsjes? Klik dan hier!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Dit recept is geschreven op 21-06-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member