×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Download: CLF’s Meal planner incl. boodschappenlijst

Een leuk extraatje vandaag online, namelijk de Chickslovefood meal planner met boodschappenlijst! Eigenlijk is dit idee begonnen gewoon voor mezelf. Ik wil graag meer vooruit plannen qua maaltijden, omdat mijn vriend vaak de grote boodschappen haalt. Als je het aan mij overlaat, sta ik namelijk gemakkelijk elke dag in de super. Herkenbaar??

CHICKSLOVEFOOD MEAL PLANNER

Mocht jouw goede voornemen dus ook zijn om wat bewuster met je maaltijden om te gaan, dan kun je hieronder de mealprepperlijst én de bijbehorende boodschappenlijst downloaden. Deze is gemaakt op categorie en volgorde waarop de meeste supermarkten zijn ingericht. Wij vinden hem erg handig, wellicht jullie ook!

Hoe gebruik ik ‘m?
Allereerst print ik de meal planner uit, deze vul ik vervolgens helemaal in. Misschien een handige tip: de dingen die ik in het weekend al kan bereiden markeer ik met een marker, zodat ik op zaterdag en zondag vooruit kan bakken. Denk aan als tussendoortje een speltontbijtkoek en zoete aardappelmuffins en als maaltijd een caprese quiche. Daarna vul ik de benodigdheden van mijn weekschema in plus de overige boodschappen die ik voor de week denk nodig te hebben. Vuilniszakken en keukenrollen enzo. Die plaats ik bij overige.

Download ‘m hierMEAL PLANNER CHICKSLOVEFOOD

Je kunt de formulieren vervolgens printen door bovenaan in de menubalk van je provider op afdrukken te klikken.

Succes! 🙂

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!

ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE ZEVENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Dit recept is geschreven op 04-01-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member