×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Chickslovelitteones.com is live!

Iedereen die onze site of social media een béétje volgt, weet dat we meer doen dan recepten bedenken en koken. We proberen tussendoor ook nog drie jongetjes groot te brengen. Elise laat haar opvoedskills los op peuter Samuel en baby Christophe, Nina doet haar best om van baby Mathis een gezellig kind te maken :).

CLLO LIVE

Als je eenmaal moeder bent, wil je het liefst alleen maar over je kind praten. Of in ieder geval heel erg veel :). Maar daar lijkt Chickslovefood.com ons niet zo’n geschikt medium voor, daar houden we het lekker zoveel mogelijk bij food :). De oplossing? Een site over kids! En jawel, die site is NU live! Wat zijn we er trots op… www.chickslovelittleones.com is een feit!

Toen we allebei tegelijk zwanger waren (Christophe en Mathis schelen maar 7 weken) wisten we het meteen: zóveel inspiratie, hier gaan we over schrijven!

En met ‘hier’ bedoelen we over alles dat met het moederschap te maken heeft. Van zwanger zijn tot leuke dingen die je kunt doen met je kleine, van genânte verhalen tot de grootste persoonlijke opvoedfails. Maar ook over de producten die het leven makkelijker maken of hoe je kunt ontspannen als die kleine eindelijk eens wil slapen. We schrijven over hoe het mama zijn écht is, in al z’n eerlijkheid. Moederschap is niet altijd rozengeur en manenschijn, maar soms gewoon mega pittig. We schreeuwen van de digitale daken hoe enorm gek we zijn op onze drie schatten (de drie leukste jochies van Nederland, serieus), maar weet je, verder doen we ook maar wat. Net zoals al die andere moeders. Trial en error, dat is ons motto.

Hoe dat eruit ziet? Het eerste kakelverse Chickslovelittleones-artikel staat nu live. Ga maar gauw kijken!

Liefs,
Nina & Elise

Dit recept is geschreven op 04-04-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member