Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Boek 3 komt eraan!

Joehoeee! Je hebt het misschien al gezien op social media, maar voor het geval je het gemist hebt… We gaan een 3e kookboek maken! Het Chickslovefood Meal planning-kookboek, gezonde recepten met maximaal 5 ingrediënten die je van te voren klaar kunt maken.

5 OR LESS KOOKBOEK MEALPLANNING EDITIE CHICKSLOVEFOOD

Diners die je van te voren maakt en alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven, ontbijtjes en tussendoortjes die je zo uit je vriezer trekt, lunches to go en supersnelle sinners! Voor iedereen die eigenlijk een te druk leven heeft om te koken, maar toch iedere dag iets gezonds en lekkers op tafel wil toveren of mee naar het werk wil nemen.

Stay tuned dus! Najaar 2016 in stores! 🙂

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!
ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE NEGENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Dit recept is geschreven op 14-03-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!