×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Bestel nu ons nieuwste boek – 20 minutes or less!

Ja ja ja jajajaja, hiep hiep hoeraaaa! Met héél erg veel trots presenteren we je hierbij de cover van ons nieuwste boek: Het 20 minutes or less-kookboek. Een heerlijk, kleurrijk, origineel boek met zo’n 80 recepten (ontbijtjes, lunch en vooral véél diner) die in 20 minuten of minder klaar staan met maar zes ingrediënten. Écht!

Als je het boek nú alvast bestelt kun je sowieso een exemplaar van de eerste druk bemachtigen en heb je het begin oktober zónder verzendkosten in huis. DOEN DUS!

Iedereen die ons inmiddels een béétje kent, weet dat we niet van gedoe houden. We snappen dat je aan het eind van een lange dag geen zin meer hebt om met een boodschappenlijst van drie A4’tjes naar de supermarkt te gaan. Onze recepten bedenken we daarom met zo min mogelijk ingrediënten, wel zo makkelijk. Maar wat we óók als geen ander begrijpen, is dat je aan het einde van de dag niet altijd nog puf hebt om een uur in de keuken te staan. Sterker nog, niet eens een half uur.

Hoe lekker is het om na die lange werk- of studiedag gewoon binnen 20 minuten klaar te zijn met je maaltijd? En vaak geldt dat voor de hele dag, want is het niet heerlijk om goed maar toch supersnel te ontbijten? Enne, als je gehaast achter je bureau moet lunchen, heb je toch alsnog liever een verse salade dan een standaard bammetje kaas? Nou, aan al die situaties hebben we gedacht; dit boek heet niet voor niets het 20 minutes or less-kookboek. Allemaal recepten die vaak nog veel sneller klaar zijn dan 20 minuten. In slechts 3 minuten kun je al een bannoffee yoghurt maken, een overheerlijke maar snelle rijstsalade to go is al in 4 minuten klaar en avondeten met taco’s kan al in 9 minuten. En wat dacht je van een loempia bowl, gemaakt in 14 minuten?

Geen tijd is niet langer een excuus :). Via DEZE LINK pre order je ons boek alvast (en géén verzendkosten!), zodat je ‘m begin oktober in huis hebt.

Liefs,

Elise & Nina

Dit recept is geschreven op 27-06-2018