×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x traybakes met 6 ingrediënten

Traybakes, da’s een fancy woord voor ‘alles op één plaat uit de oven’. Enne.. het is zo heerlijk makkelijk! Je kunt met dit gerecht 1001 kanten op en met zoveel verschillende groenten variëren als je maar wil! En vega, vis, vlees.. ‘t kan allemaal! Ideaal voor na een lange werkdag of voor het ‘leegruimen’ van je koelkast (en dus tegen voedselverspilling!)  🙂 wij hebben 5x traybakes met 6 ingrediënten voor je op een rijtje gezet, die vast en zeker in de smaak zullen vallen. Ga jij ze maken?

1. TRAYBAKE MET GNOCCHI IN 20 MINUTEN – 5 INGREDIËNTEN

Wat een plaatje, niet?! Zeker niet een van de meest standaard traybakes die je tegen zult komen in je leven, maar LEKKER dat -ie is. In deze traybake met gnocchi zitten ook nog eens garnalen en boerenkool. Top combi!

2. KOOLHYDRAATARME VEGA TANDOORI TRAYBAKE

Dat vega eten niet saai hoeft te zijn, bewijst deze koolhydraatarme traybake maar weer. We maken ‘m met veel groenten én paneer. Enne, koolhydraatarm dus!

3. TRAYBAKE MET CHIPOLATAWORSTJES

Voor deze traybake heb je maar 5 ingrediënten nodig, waarbij de oven ook nog eens het meeste werk doet. Daar houden we van! Geen vega variant deze keer, maar eentje met chipolataworstjes.

4. PANNENKOEKENTRAYBAKE

WÁT? Traybakes van pannenkoeken?! Jawel, deze vrolijke vriend doet het super goed als ontbijt. Ook bij de kids! Dit recept komt namelijk uit  Het kids love cooking-kookboek. Zeg nou zelf, met zo’n ontbijt kan de dag niet meer stuk toch?

5. VEGETARISCHE TRAYBAKE

En we sluiten af met een healthy vega traybake, bomvol groentes. Met zoete aardappel als basis vult -ie super goed. En je maakt ‘m al met maar 6 ingrediënten!

Meer traybakes proberen? Kijk eens hier dan. Enne.. fan van snelle, gemakkelijke gerechten die in 20 minuten of minder klaar zijn? Dan ga je voor ons 20 minutes or less kookboek.

Dit recept is geschreven op 07-10-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member