×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Koolhydraatarme vega tandoori traybake

Dat vega eten niet saai hoeft te zijn, bewijst deze koolhydraatarme traybake maar weer.  We maken ‘m met veel groenten én paneer. Paneer is een soort Indiase kaas, die kruiden in de saus extra goed opneemt, mmmm. Enne, deze Indiase kaas heeft ook nog eens een heerlijke bite, kun je op héél veel manieren bereiden en is een lekkere toevoeging aan onder meer  stoofschotels en soepen. Enne, koolhydraatarm dus! We voegen geen extra carbs toe in vorm van bijvoorbeeld aardappeltjes, of rijst on the side. Je zult merken dat je dat in dit gerecht ook helemaal niet nodig is! Vooral de kikkererwten vullen goed.

We maken deze koolhydraatarme traybake verder met lekker veel groenten en tandoorisaus. En ja hoor, die kun je prima een keertje gewoon kant en klaar kopen en gebruiken. Ook wij hebben niet altijd tijd om uren in de keuken te staan, en deze traybake is op deze manier vervolgens al in 30 minuten klaar! Ideaal. Ben je sowieso wel van de koolhydraatarme maaltijden en wil je méér na het proeven van deze koolhydraatarme traybake?

Deze koolhydraatarme Italiaanse ovenschotel moet je ook ‘ns uitproberen. Enne, nóg meer gezonde recepten? Probeer ons Back on track-kookboek eens! Of -als je van heerlijke uitgedachte weekmenu’s houdt waarbij je zelf niet meer hoeft na te denken: ons Back on track 8 weken-plan!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met peterselie!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-08-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member