×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x last minute recepten voor een heerlijk avondje

YES! Het heerlijk avondje is nu echt bijna gekomen. En hoewel 5 december vooral in het teken van cadeautjes staat, moet er natuurlijk ook gewoon gegeten worden ;-). Wij zelf maken graag iets makkelijks op Sinterklaasavond en daarom verzamelden we 5 last minute recepten voor een heerlijk avondje. Van een lekker winters stamppotje tot eten dat eruitziet als een cadeautje!

1. Pizzamijtertjes
Meer Sinterklaas dan deze hartige pizza-mijtertjes met paprika ga je het niet krijgen. En, met deze lekkere, eetbare mijtertjes wordt het wachten op de Sint ongetwijfeld wat draaglijker.

2. Pompoenstamppotje 
We zijn gek op stamppot, lekker winters en vol met groente om al dat Sinterklaas snoep wat te neutraliseren ;-). Deze pompoen variant is ook nog eens zo gemaakt!

3. Bolognese cadeautjes
Waarom zou je je little ones’ eten niet ook gewoon inpakken op een avond die draait om cadeautjes? Leuk en lekker om de avond geheel in stijl te beginnen.

4. Andijviestamppot 
Zoals we al zeiden is een stamppot ideaal om te eten op pakjesavond. Lekker makkelijk en vol veggies. Deze klassieker met andijvie is zo gemaakt, geeft een goede bodem maar, is ook weer niet al te zwaar.

5. Wortelsoep met sinaasappel 
Zit jouw little one eigenlijk al voor het avondeten vol van al het snoepgoed? Dit wortelsoepje met sinaasappel is licht en fris en bevat ook nog eens flink wat vitamientjes.

last minute sinterklaasavond recepten

Dit recept is geschreven op 04-12-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member