×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x gezond bananenbrood om te preppen

Dat bananenbrood bij ons favoriet is, weet je inmiddels vast wel. Maar we zijn helemaal fan van GEZOND bananenbrood. Daarom deze 5x gezond bananenbrood om te preppen. Want zo stop je ‘s ochtends gewoon een plakje (of twee) in je tas als heerlijk ontbijtje to go óf je doet een plakje in de broodtrommel van je kids – lekker voor tussendoor of als extraatje bij de lunch.

Ook lekker, bijvoorbeeld voor als je visite krijgt: deze gezondere bananenbroodkoekjes!

1. Bananenbrood met chocolade en frambozen

Maak eens een bananenbrood met chocolade en frambozen. De combi banaan en pure chocolade is altijd goed, toch? Mmm… Snel de keuken in voor dit best gezonde baksel.

pindakaasbananenbrood

2. Pindakaasbananenbrood

Tegen een plak van dit pindakaasbananenbrood zeg je geen nee, trust us! Hij is gemakkelijk in te vriezen en heerlijk als ontbijt of tussendoortje.

 

10x gezond bananenbrood

3. Bounty bananenbrood

Ook dit tikje tropische recept mag niet ontbreken in deze 5x gezond bananenbrood om te preppen. Onze inspiratie hiervoor haalden we uit een Bounty: je weet wel, zo’n kokos-chocoladereepje. Het recept voor dit (overheerlijke) bounty bananenbrood vind je hier!

 

10x gezond bananenbrood

4. Bananenbrood met chocolade en koffie

Je kunt ons niet blijer maken dan met een plak vers bananenbrood als ontbijt. Vooral als hij net uit de oven komt: nog lekker warm, heerlijk geurend en toch gezond! Maar ook deze variant is prima in te vriezen of te bewaren in plasticfolie.

 

3x gezonder speciaal bananenbrood-carrot

5. Carrot cake bananenbrood 

Deze  combinatie is like heaven! Carrot cake EN bananenbrood. Ja ehh, wij zouden ‘t wel weten. Je moet dan ook niet raar opkijken als je collega’s een plakje bij je bietsen. We hebben je gewaarschuwd!

Dit recept is geschreven op 02-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member