Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x vlees voor op de bbq

Met deze 3x vlees voor op de bbq ben jij ready for bbq time! Deze zomer mag barbecuen zeker niet ontbreken, want wat is er nou leuker tijdens de warme zomerdagen? Lang tafelen en genieten van heerlijk eten! Voor onze vleesliefhebbers zetten we drie vleesrecepten op een rij. Welk recept ga jij maken?

1. Hamburgers

In 5 minuten heb je deze hamburgers gemaakt, alleen nog even op de barbecue en dan lekker genieten van je zelfgemaakte burgers!

10x koken met kinderen

2. Spareribs

Dit duurt misschien is langer, want de zelfgemaakte marinade moet 3 uur intrekken, maar geloof ons dat is het zeker waard!

Spareribs - Eindfoto1 - Chickslovefood

3. Gemarineerde biefstukspiesjes

Met maar 4 ingrediënten zijn deze spiesjes snel én makkelijk te maken. Even de marinade maken, laten intrekken, de biefstuk aan de spiesjes rijgen en ze kunnen op de bbq!

BARBECUE-SPIESJES-BIEFSTUK-IN-MARINADE

Dit recept is geschreven op 18-07-2020

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu