×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x recept met witte asperges

Het aspergeseizoen is alweer even aan de gang, maar nog zeker niet voorbij! In deze lijst met 3x recept met witte asperges delen we nog wat inspiratie om het onderste uit de kan te halen. Je hebt tot 24 juni, want dan komt het aspergeseizoen aan z’n eind en stopt de teelt. Welke van de 3x recept met witte asperges is jouw favoriet?

1. Hartige taart met witte asperges

Deze aspergetaart mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Een van onze favoriete hartige taarten met courgette, bosui en Parmezaanse kaas.

hartige taart met witte asperges

2. Klassieke asperges met hollandaisesaus

Zoals het heurt! Een heerlijke klassieker met zelfgemaakte hollandaisesaus! We serveren de asperges met krieltjes, een gekookt eitje en gerookte ham.

klassieke-asperges-bord2-chickslovefood

3. Spaghetti met asperges

Deze heerlijke pasta met originele asperge-twist wil je niet missen. Hij is anders dan anders, dat geven we toe. Maar met een sausje van geitenkaas en crème fraîche is hij onweerstaanbaar lekker.

Dit recept is geschreven op 16-05-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member