×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x ontbijt met yoghurt

We zetten 3x ontbijt met yoghurt op een rij. Maar hoewel we een ontbijtje met yoghurt heerlijk vinden, is er veel meer variatie mogelijk. Eet eens wat anders dan een simpel bakje yoghurt met wat fruit en granola. Ga bijvoorbeeld eens voor een gezonde appelcrumble met yoghurt, een ontbijttaart of een yoghurtcake.

1. Gezondere appelcrumble met yoghurt

Een gezondere variant van de appel crumble gemaakt van havermout, honing en kaneel. Heerlijk om te eten in de ochtend bij je yoghurt.

Gezondere appelcrumble met yoghurt

2. Gezondere banoffee ontbijttaart

Een feest maken van je ontbijt doe je met deze ontbijttaart met banaan en pure chocolade! Leuk voor in het weekend, maar ook doordeweeks kan je hier ‘s ochtends een heerlijk stukje van eten.

gezondere banoffee ontbijttaart

3. Gezonde yoghurtcake met blauwe bessen

Yoghurt is ook heerlijk in een cake, zoals deze variant met blauwe bessen. Ideaal als ontbijtje als je haast hebt, je neemt gewoon een plakje mee en je kunt onderweg genieten van je ontbijtje.

blauwe bessen yoghurtcake met speltmeel - CHICKSLOVEFOOD.COM

Dit recept is geschreven op 05-09-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member