×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Gezondere banoffee ontbijttaart

Gesponsord – Maak jij in het weekend altijd een feest van het ontbijt? Waarom dan niet ook doordeweeks? Met een punt van deze gezondere banoffee ontbijttaart en een lekkere kop koffie kan je dag niet beter beginnen. Toch? Deze ontbijttaart met kwark en banaan is een Skinny Six, dus je maakt hem met maar 6 ingrediënten.

We serveren er het liefst een lekkere kop koffie bij, gezet met de Crema Classique koffiebonen van L’OR. Die zijn bij uitstek geschikt voor een grote kop koffie en hebben een verfijnde en gebalanceerde smaak. Bovendien passen de pittige tonen van deze melange goed bij dit frisse en fruitige ontbijtje met havermout, banaan, kwark en chocolade. Mmm… laat de dag maar beginnen!

Hoeft ‘t voor jou niet zo verantwoord, maar maak je wel graag een banoffee-recept? Probeer dan eens deze banoffee cupcakes.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 09-04-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member