Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x leftover oliebollenrecept

En het is alweer 1 januari 2021! De perfecte dag om even helemaal niks te doen en vooruit te kijken op een hopelijk beter jaar dan het vorige. En wat is nou een mooiere manier om dat te doen dan met een oliebollencake of –muffins? Je vindt ze in deze 3x leftover oliebollenrecept.

Nog op zoek naar een gezond recept voor vanavond? Probeer dan deze lichte en verantwoorde pompoensoep.

1. Oliebollen wentelteefjes 

Met maar 3 oliebollen en wat melk en suiker heb je zo deze wentelteefjes gemaakt. Lékker! En de ingrediënten heb je ongetwijfeld allemaal in huis.

2. Oliebollencake

Een ander recept met leftover oliebollen en een wederom is ’t een succes! Deze cake is gemaakt van plakjes oliebollen en cakemengsel. Echt genieten 😍.

3. Oliebollenmuffins

Vind jij oliebollen ook een beetje heftig en wil je het liefst wat lichters? Van één oliebol maak je twee muffins; een verrukkelijk alternatief.

oliebolmuffins2-chickslovefood

 

 

Dit recept is geschreven op 01-01-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!